Stroomprijzen vergelijken en uw voordeel berekenen

Bent u op zoek naar de laagste stroomprijzen? Bij ons bent u op het juiste adres. U kunt met onze energievergelijk tool alle stroomprijzen van alle stroomleveranciers vergelijken. Om de stroomprijzen te vergelijken zult u eerst een berekening moeten maken. Daarvoor hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals uw stroomverbruik en uw postcode.

Het stroomverbruik kunt u vinden op uw energierekening. Vul het stroomverbruik in op onze energievergelijk tool samen met uw postcode. Vervolgens kunt u op energie vergelijken om de kosten van alle stroomleveranciers te berekenen en te vergelijken.

U krijgt direct het complete overzicht van alle stroomleveranciers in uw regio met de bijbehorende kosten. De vergelijking is gesorteerd op prijs. De goedkoopste stroomprijzen staan bovenaan gevolgd door de minder goedkope stroomprijzen.

Vergelijk uw huidige stroomprijzen met de prijzen in de energievergelijk tool om te berekenen hoeveel u precies kan besparen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de kosten van de goedkoopste stroomleverancier af te trekken van de kosten bij uw huidige stroomleverancier. Stel u betaalt nu 1200 euro per jaar en de goedkoopste stroomleverancier vraagt voor uw stroomverbruik 1100 euro per jaar, dan ziet de som er zo uit. €1200 – €1100 = €100. €100 euro is uw besparing per jaar als u in dit voorbeeld zou overstappen naar de goedkoopste stroomleverancier.

Plaats een reactie