Over ons

Energiekostenberekenen.nl is gemaakt zodat u op een gemakkelijke en snelle manier zelf alle energiekosten kan berekenen. De kosten van energie verschillen per aanbieder. Het verschil tussen de goedkoopste en duurste energieleverancier is de afgelopen jaren enorm toegenomen! Toch zijn de meeste mensen nog altijd klant bij de duurdere energieleveranciers.

Het heeft er allemaal mee te maken dat mensen denken dat het wel goed zit. Toch is het tegendeel waar. Uit onderzoek van de ACM is gebleken dat een huishouden met een gemiddeld energieverbruik meer dan 450 euro per jaar kan besparen als ze overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Dat is precies hetgeen waar wij u graag mee van dienst willen zijn.

Op Energiekostenberekenen.nl kunt u de energiekosten berekenen van alle energieleveranciers. Dat is niet alleen heel handig om te weten, maar ook de manier om uw energiekosten snel en simpel te verlagen. Via Energiekostenberekenen.nl kunt u alle energieleveranciers vergelijken en zien wie de goedkoopste is. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is kiezen en besparen!