Energiekosten Gemeente Zoetermeer

Vul uw postcode en verbruik in

Gemiddelde stroom en gas kosten in Zoetermeer

De gemiddelde stroom en gas kosten in Zoetermeer liggen op ongeveer € 1.800 per jaar. Een gemiddeld gezin (in de gemeente Zoetermeer) met vier personen dat in een rijtjeshuis woont, is ongeveer 77 euro per maand kwijt aan stroom en zo’n 85 euro per maand aan gas, samen gemiddeld 150 euro per maand.

Lagere energiekosten?

Bekijk de top 5 energie acties in Zoetermeer

Huishoudens maar ook bedrijven in Zoetermeer kunnen met Energiekostenberekenen.nl flink besparen. Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!

.

Handige pagina’s voor het verlagen van uw energiekosten

Te hoge energierekening ontvangen?

Heeft u een te hoge energierekening ontvangen? Weet u niet precies hoe dat kan? Het kan meerdere oorzaken hebben. Het kan doordat uw energieverbruik hoger is geworden. In dat geval is het zaak om uw energieverbruik en daarmee dus ook uw energiekosten te verlagen. Lees ook besparen op uw energierekening en doe er uw voordeel mee!

Gemeente Energie Collectief Zoetermeer

Alle inwoners van gemeente Zoetermeer kunnen hier hun energiekosten berekenen en vergelijken om te zien welke energieleverancier de goedkoopste is. Daarbij zijn er altijd aantrekkelijke energie veiling acties in samenwerking met het “Gemeente Energie Collectief Zoetermeer”. U hoeft niet zich niet in te schrijven omdat de aanbiedingen voor Zoetermeer in onze energievergelijker zijn verwerkt. Energieveilingen zijn interessant de laatste jaren omdat energiebedrijven juist daar de laagste prijs en de hoogste korting bieden. U profiteert dus van extra voordeel.

Voor meer informatie over het Gemeente Energie Collectief Zoetermeer kunt u kijken op www.energiecollectief.nl.

Duurzame energie in gemeente Zoetermeer

Schone, groene energie voor alle inwoners en bedrijven in de gemeente Zoetermeer zodat we het gebruik van vervuilende, fossiele brandstoffen achter ons kunnen laten. Inwoners en bedrijven in de gemeente Zoetermeer kunnen via Energiekostenberekenen.nl de goedkoopste energie afsluiten. De inkomsten worden besteed aan nieuwe duurzame artikelen waar in veel gevallen ook de inwoners, scholen en organisaties uit gemeente Zoetermeer in kunnen participeren.

Plaats een reactie