Energiekosten Gemeente Wijk bij Duurstede

Vul uw postcode en verbruik in

Gemiddelde stroom en gas kosten in Wijk bij Duurstede

De gemiddelde stroom en gas kosten in Wijk bij Duurstede liggen op ongeveer € 1.800 per jaar. Een gemiddeld gezin (in de gemeente Wijk bij Duurstede) met vier personen dat in een rijtjeshuis woont, is ongeveer 77 euro per maand kwijt aan stroom en zo’n 85 euro per maand aan gas, samen gemiddeld 150 euro per maand.

Lagere energiekosten?

Bekijk de top 5 energie acties in Wijk bij Duurstede

Huishoudens maar ook bedrijven in Wijk bij Duurstede kunnen met Energiekostenberekenen.nl flink besparen. Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!


Beste Energieleveranciers top 20

Bron: energieervaringen.nl
 1. Budgetenergie
 2. Pure Energie
 3. Huismerk energie
 4. Powerpeers
 5. Robin energie
 6. Greenchoice
 7. Sepa Green
 8. Anode
 9. Nederlandse energie maatschappij
 10. Essent
 11. Energiedirect
 12. Electrabel
 13. Oxxio
 14. Qurrent
 15. Eneco
 16. Vandebron
 17. Nuon
 18. Eon
 19. Atoomstroom
 20. Zelfstroom

Handige pagina’s voor het verlagen van uw energiekosten

Te hoge energierekening ontvangen?

Heeft u een te hoge energierekening ontvangen? Weet u niet precies hoe dat kan? Het kan meerdere oorzaken hebben. Het kan doordat uw energieverbruik hoger is geworden. In dat geval is het zaak om uw energieverbruik en daarmee dus ook uw energiekosten te verlagen. Lees ook besparen op uw energierekening en doe er uw voordeel mee!

Gemeente Energie Collectief Wijk bij Duurstede

Alle inwoners van gemeente Wijk bij Duurstede kunnen hier hun energiekosten berekenen en vergelijken om te zien welke energieleverancier de goedkoopste is. Daarbij zijn er altijd aantrekkelijke energie veiling acties in samenwerking met het “Gemeente Energie Collectief Wijk bij Duurstede”. U hoeft niet zich niet in te schrijven omdat de aanbiedingen voor Wijk bij Duurstede in onze energievergelijker zijn verwerkt. Energieveilingen zijn interessant de laatste jaren omdat energiebedrijven juist daar de laagste prijs en de hoogste korting bieden. U profiteert dus van extra voordeel.

Voor meer informatie over het Gemeente Energie Collectief Wijk bij Duurstede kunt u kijken op www.energiecollectief.nl.

Duurzame energie in gemeente Wijk bij Duurstede

Schone, groene energie voor alle inwoners en bedrijven in de gemeente Wijk bij Duurstede zodat we het gebruik van vervuilende, fossiele brandstoffen achter ons kunnen laten. Inwoners en bedrijven in de gemeente Wijk bij Duurstede kunnen via Energiekostenberekenen.nl de goedkoopste energie afsluiten. De inkomsten worden besteed aan nieuwe duurzame artikelen waar in veel gevallen ook de inwoners, scholen en organisaties uit gemeente Wijk bij Duurstede in kunnen participeren.

Plaats een reactie