Energiekosten Provincie Utrecht

De gemiddelde energiekosten in de provincie Utrecht liggen op ongeveer € 1.800 per jaar. Een gemiddeld gezin met vier personen dat in een rijtjeshuis woont, is ongeveer 70 euro per maand kwijt aan stroom en zo’n 80 euro per maand aan gas, samen gemiddeld 150 euro per maand.

Vul uw postcode en verbruik in om de exacte kosten te berekenen.

Energiekosten berekenen op basis van uw energieverbruik in Utrecht

Energiekosten Utrecht berekenen van alle energieleveranciers op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren? Dat kan met onze online energie vergelijking. Ons doel is dat mogelijk mensen in Utrecht inzicht krijgen in de kosten van energie. Alle inwoners van Utrecht kunnen hier alle energiekosten berekenen en vergelijken zodat u precies kan zien welke energieleverancier in Utrecht voor u de voordeligste keuze is.

.

Handige pagina’s voor het verlagen van uw energiekosten

Te hoge energierekening ontvangen?

Heeft u een te hoge energierekening ontvangen? Weet u niet precies hoe dat kan? Het kan meerdere oorzaken hebben. Het kan doordat uw energieverbruik hoger is geworden. In dat geval is het zaak om uw energieverbruik en daarmee dus ook uw energiekosten te verlagen.

Lagere energiekosten?

Bekijk de top 5 energie acties in Utrecht

Huishoudens maar ook bedrijven in Utrecht kunnen bij Energiekostenberekenen.nl flink besparen. Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!


Beste Energieleveranciers top 20

Bron: energieervaringen.nl
 1. Budgetenergie
 2. Pure Energie
 3. Huismerk energie
 4. Powerpeers
 5. Robin energie
 6. Greenchoice
 7. Sepa Green
 8. Anode
 9. Nederlandse energie maatschappij
 10. Essent
 11. Energiedirect
 12. Electrabel
 13. Oxxio
 14. Qurrent
 15. Eneco
 16. Vandebron
 17. Nuon
 18. Eon
 19. Atoomstroom
 20. Zelfstroom

Plaats een reactie