Energiekosten Gemeente Enkhuizen

Vul uw postcode en verbruik in

Gemiddelde stroom en gas kosten in Enkhuizen

De gemiddelde stroom en gas kosten in Enkhuizen liggen op ongeveer € 1.800 per jaar. Een gemiddeld gezin (in de gemeente Enkhuizen) met vier personen dat in een rijtjeshuis woont, is ongeveer 77 euro per maand kwijt aan stroom en zo’n 85 euro per maand aan gas, samen gemiddeld 150 euro per maand.

Lagere energiekosten?

Bekijk de top 5 energie acties in Enkhuizen

Huishoudens maar ook bedrijven in Enkhuizen kunnen met Energiekostenberekenen.nl flink besparen. Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!

.

Handige pagina’s voor het verlagen van uw energiekosten

Te hoge energierekening ontvangen?

Heeft u een te hoge energierekening ontvangen? Weet u niet precies hoe dat kan? Het kan meerdere oorzaken hebben. Het kan doordat uw energieverbruik hoger is geworden. In dat geval is het zaak om uw energieverbruik en daarmee dus ook uw energiekosten te verlagen. Lees ook besparen op uw energierekening en doe er uw voordeel mee!

Gemeente Energie Collectief Enkhuizen

Alle inwoners van gemeente Enkhuizen kunnen hier hun energiekosten berekenen en vergelijken om te zien welke energieleverancier de goedkoopste is. Daarbij zijn er altijd aantrekkelijke energie veiling acties in samenwerking met het “Gemeente Energie Collectief Enkhuizen”. U hoeft niet zich niet in te schrijven omdat de aanbiedingen voor Enkhuizen in onze energievergelijker zijn verwerkt. Energieveilingen zijn interessant de laatste jaren omdat energiebedrijven juist daar de laagste prijs en de hoogste korting bieden. U profiteert dus van extra voordeel.

Voor meer informatie over het Gemeente Energie Collectief Enkhuizen kunt u kijken op www.energiecollectief.nl.

Duurzame energie in gemeente Enkhuizen

Schone, groene energie voor alle inwoners en bedrijven in de gemeente Enkhuizen zodat we het gebruik van vervuilende, fossiele brandstoffen achter ons kunnen laten. Inwoners en bedrijven in de gemeente Enkhuizen kunnen via Energiekostenberekenen.nl de goedkoopste energie afsluiten. De inkomsten worden besteed aan nieuwe duurzame artikelen waar in veel gevallen ook de inwoners, scholen en organisaties uit gemeente Enkhuizen in kunnen participeren.

Plaats een reactie