Energiekosten Provincie Noord-Holland

De gemiddelde energiekosten in de provincie Noord-Holland liggen op ongeveer € 1.800 per jaar. Een gemiddeld gezin met vier personen dat in een rijtjeshuis woont, is ongeveer 70 euro per maand kwijt aan stroom en zo’n 80 euro per maand aan gas, samen gemiddeld 150 euro per maand.

Energiekosten per gemeente berekenen

Vul uw postcode en verbruik in om de exacte kosten te berekenen.

Energiekosten berekenen op basis van uw energieverbruik in Noord-Holland

Energiekosten Noord-Holland berekenen van alle energieleveranciers op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren? Dat kan met onze online energie vergelijking. Ons doel is dat mogelijk mensen in Noord-Holland inzicht krijgen in de kosten van energie. Alle inwoners van Noord-Holland kunnen hier alle energiekosten berekenen en vergelijken zodat u precies kan zien welke energieleverancier in Noord-Holland voor u de voordeligste keuze is.

Beste Energie Leveranciers

Handige pagina’s voor het verlagen van uw energiekosten

Te hoge energierekening ontvangen?

Heeft u een te hoge energierekening ontvangen? Weet u niet precies hoe dat kan? Het kan meerdere oorzaken hebben. Het kan doordat uw energieverbruik hoger is geworden. In dat geval is het zaak om uw energieverbruik en daarmee dus ook uw energiekosten te verlagen.

Lagere energiekosten?

Bekijk de top 5 energie acties in Noord-Holland

Huishoudens maar ook bedrijven in Noord-Holland kunnen bij Energiekostenberekenen.nl flink besparen. Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!

.

Plaats een reactie