Energiekosten Gemeente West Maas en Waal

Vul uw postcode en verbruik in

Gemiddelde stroom en gas kosten in West Maas en Waal

De gemiddelde stroom en gas kosten in West Maas en Waal liggen op ongeveer € 1.800 per jaar. Een gemiddeld gezin (in de gemeente West Maas en Waal) met vier personen dat in een rijtjeshuis woont, is ongeveer 77 euro per maand kwijt aan stroom en zo’n 85 euro per maand aan gas, samen gemiddeld 150 euro per maand.

Lagere energiekosten?

Bekijk de top 5 energie acties in West Maas en Waal

Huishoudens maar ook bedrijven in West Maas en Waal kunnen met Energiekostenberekenen.nl flink besparen. Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!


Beste Energieleveranciers top 20

Bron: energieervaringen.nl
 1. Budgetenergie
 2. Pure Energie
 3. Huismerk energie
 4. Powerpeers
 5. Robin energie
 6. Greenchoice
 7. Sepa Green
 8. Anode
 9. Nederlandse energie maatschappij
 10. Essent
 11. Energiedirect
 12. Electrabel
 13. Oxxio
 14. Qurrent
 15. Eneco
 16. Vandebron
 17. Nuon
 18. Eon
 19. Atoomstroom
 20. Zelfstroom

Handige pagina’s voor het verlagen van uw energiekosten

Te hoge energierekening ontvangen?

Heeft u een te hoge energierekening ontvangen? Weet u niet precies hoe dat kan? Het kan meerdere oorzaken hebben. Het kan doordat uw energieverbruik hoger is geworden. In dat geval is het zaak om uw energieverbruik en daarmee dus ook uw energiekosten te verlagen. Lees ook besparen op uw energierekening en doe er uw voordeel mee!

Gemeente Energie Collectief West Maas en Waal

Alle inwoners van gemeente West Maas en Waal kunnen hier hun energiekosten berekenen en vergelijken om te zien welke energieleverancier de goedkoopste is. Daarbij zijn er altijd aantrekkelijke energie veiling acties in samenwerking met het “Gemeente Energie Collectief West Maas en Waal”. U hoeft niet zich niet in te schrijven omdat de aanbiedingen voor West Maas en Waal in onze energievergelijker zijn verwerkt. Energieveilingen zijn interessant de laatste jaren omdat energiebedrijven juist daar de laagste prijs en de hoogste korting bieden. U profiteert dus van extra voordeel.

Voor meer informatie over het Gemeente Energie Collectief West Maas en Waal kunt u kijken op www.energiecollectief.nl.

Duurzame energie in gemeente West Maas en Waal

Schone, groene energie voor alle inwoners en bedrijven in de gemeente West Maas en Waal zodat we het gebruik van vervuilende, fossiele brandstoffen achter ons kunnen laten. Inwoners en bedrijven in de gemeente West Maas en Waal kunnen via Energiekostenberekenen.nl de goedkoopste energie afsluiten. De inkomsten worden besteed aan nieuwe duurzame artikelen waar in veel gevallen ook de inwoners, scholen en organisaties uit gemeente West Maas en Waal in kunnen participeren.

Plaats een reactie