Energiekosten Gemeente De Fryske Marren

Vul uw postcode en verbruik in

Gemiddelde stroom en gas kosten in De Fryske Marren

De gemiddelde stroom en gas kosten in De Fryske Marren liggen op ongeveer € 1.800 per jaar. Een gemiddeld gezin (in de gemeente De Fryske Marren) met vier personen dat in een rijtjeshuis woont, is ongeveer 77 euro per maand kwijt aan stroom en zo’n 85 euro per maand aan gas, samen gemiddeld 150 euro per maand.

Lagere energiekosten?

Bekijk de top 5 energie acties in De Fryske Marren

Huishoudens maar ook bedrijven in De Fryske Marren kunnen met Energiekostenberekenen.nl flink besparen. Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!

.

Handige pagina’s voor het verlagen van uw energiekosten

Te hoge energierekening ontvangen?

Heeft u een te hoge energierekening ontvangen? Weet u niet precies hoe dat kan? Het kan meerdere oorzaken hebben. Het kan doordat uw energieverbruik hoger is geworden. In dat geval is het zaak om uw energieverbruik en daarmee dus ook uw energiekosten te verlagen. Lees ook besparen op uw energierekening en doe er uw voordeel mee!

Gemeente Energie Collectief De Fryske Marren

Alle inwoners van gemeente De Fryske Marren kunnen hier hun energiekosten berekenen en vergelijken om te zien welke energieleverancier de goedkoopste is. Daarbij zijn er altijd aantrekkelijke energie veiling acties in samenwerking met het “Gemeente Energie Collectief De Fryske Marren”. U hoeft niet zich niet in te schrijven omdat de aanbiedingen voor De Fryske Marren in onze energievergelijker zijn verwerkt. Energieveilingen zijn interessant de laatste jaren omdat energiebedrijven juist daar de laagste prijs en de hoogste korting bieden. U profiteert dus van extra voordeel.

Voor meer informatie over het Gemeente Energie Collectief De Fryske Marren kunt u kijken op www.energiecollectief.nl.

Duurzame energie in gemeente De Fryske Marren

Schone, groene energie voor alle inwoners en bedrijven in de gemeente De Fryske Marren zodat we het gebruik van vervuilende, fossiele brandstoffen achter ons kunnen laten. Inwoners en bedrijven in de gemeente De Fryske Marren kunnen via Energiekostenberekenen.nl de goedkoopste energie afsluiten. De inkomsten worden besteed aan nieuwe duurzame artikelen waar in veel gevallen ook de inwoners, scholen en organisaties uit gemeente De Fryske Marren in kunnen participeren.

Plaats een reactie