Energiekosten berekenen voor 2017

Energiekosten berekenen voor 2017? Weet u uw gemiddelde energieverbruik over het afgelopen jaar? Dan kunt u meteen op een eenvoudige manier uw energiekosten opnieuw gaan berekenen. De energiekosten zijn in 2016 goedkoper geworden en de verwachting voor 2017 is positief.

Energiekosten opnieuw berekenen kan lucratief zijn

Elk jaar stappen er weer honderdduizenden consumenten over naar een goedkopere energieleverancier waar ze minder gaan betalen voor hun energiekosten. Toch zijn er nog altijd consumenten die niet eerder zijn gewisseld van energieleverancier, dit kan uiteenlopende redenen hebben. Toch is het voor deze specifieke groep van belang dat ze hun energiekosten eens onder de loep gaan nemen. Er kan namelijk zoveel bespaard worden op deze kosten dat ze er zelfs een vakantie van kunnen betalen.

Wie biedt jou de meest voordelige energie aanbieding?

De main reason moet nog altijd zijn: het zoeken naar de meest voordelige energie aanbieding. De verschillen lopen op wanneer je een energievergelijking start. Het kan heel goed zijn dat je ten opzichte van je huidige energieleverancier wel €50 per maand kunt besparen. Kies je voor een 12 maanden contract dan hoef je ook niet bang te zijn voor addertjes onder het gras. Die addertjes vindt je alleen bij cadeau actie’s. Wij raden dan ook ten zeerste aan om gewoon te kiezen voor een financiële welkomstpremie. De energieleverancier biedt je dan bijvoorbeeld €250 cashback korting.

Kies voor een welkomstpremie bij je nieuwe energiecontract

Zo’n korting word in de meeste gevallen al verrekend met je voorschotnota. Het hangt dus af van wat je verbruikt aan energie en gas, plus wat je nu betaalt voor je energiekosten per maand. Lang geleden al eens gewisseld van energieleverancier? Dan weet je dus hoe het werkt maar daarmee heb je niet de zekerheid dat je energiekosten up to date zijn. De kans is daarbij groot dat je enkele tientjes per maand teveel betaalt. Niet energie vergelijken is daarom ook zonde van je geld.

Bespaar direct al tot €500 per jaar op je energiekosten

Als je nu €165 per maand betaalt voor jouw energiekosten en je kunt bij een andere energieleverancier ineens €120 per maand gaan betalen dan bespaar je hiermee €500 per jaar. De energiekosten voor 2017 kun je nu al vergelijken en wanneer je nu zou overstappen dan heb je je energiekosten voor het volgende jaar al vastgelegd. Zo weet je ook hoeveel je gaat betalen voor jouw energie en gas in 2017.

Bereken alle energiekosten voor 2017 en bespaar direct geld

Begin nu met onafhankelijk energiekosten berekenen en vindt de goedkoopste energieleveranciers met de hoogste welkomstpremie op jouw adres. Overstappen is gratis en dat klusje neemt de nieuwe energieleverancier van je over.

Plaats een reactie