Energie kosten berekenen en vergelijken


Energie vergelijken en zorgeloos overstappen

Wilt u energie vergelijken en misschien ook wel overstappen naar een andere energieleverancier? Bij ons kunt u de kosten van alle energieleveranciers berekenen en vergelijken inclusief alle aanbiedingen. Start snel met energie vergelijken en bekijk hoeveel geld u kunt besparen! De gemiddelde besparing per overstap is € 450 per jaar. Grote kans dus dat u kunt besparen!

Een lagere energierekening door te vergelijken en over te stappen

Met onafhankelijk energie vergelijken krijgt u speciale aanbiedingen aangeboden waarmee u extra veel geld kan besparen. Energieleveranciers concurreren namelijk met elkaar om zo hoog mogelijk in de energievergelijking te komen. Zij geven u dus extra korting op de tarieven of welkomstpremies. Hierdoor bent u goedkoper uit! Profiteer van de concurrentie en bespaar!


lagere-energiekosten

Energiekosten per maand vergelijken

Nadat u alle gegevens in onze energievergelijker heeft ingevuld kunnen wij u de energie kosten per maand en per jaar van de verschillende energieleveranciers laten bekijken.

De kosten in onze vergelijker zijn gesorteerd op prijs en de goedkoopste leverancier staat bovenaan. De energiekosten die in de energie vergelijking zijn weergegeven zijn gelijk aan de energiekosten die op op de energierekening van de leverancier staan.

Stop nu met teveel betalen. Bereken op uw eigen energieverbruik de energiekosten van alle energieleveranciers en stap over naar de goedkoopste! Huishoudens met een gemiddeld energieverbruik kunnen direct honderden euro’s per jaar besparen.

Energie kosten berekenen en vergelijken
9.2 (91.83%) 71 votes